Σύντομη φιλοξενία

Με την υπηρεσία της φιλοξενίας  λίγων ημερών, δίνεται η δυνατότητα σε όλους όσοι φροντίζουν κάποιο οικείο τους πρόσωπο που το έχει ανάγκη, να απουσιάσουν για μερικές ημέρες και ταυτόχρονα να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες με ποιότητα φροντίδας και ασφάλειας, αλλά και ποιότητα ζωής.

Υπηρεσία σύντομης φιλοξενίας ηλικιωμένων

Επειδή πολλές φορές οι ανάγκες ή οι συνθήκες αλλάζουν, με την υπηρεσία της σύντομης φιλοξενίας,  στη μονάδα American Rest Home δίνεται η δυνατότητα στα μέλη που φροντίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο σπίτι να ξεκουραστούν.

Με τον τρόπο αυτό συνεχίζουν να παρέχουν εξίσου ποιοτικές υπηρεσίες στα πρόσωπα που την χρειάζονται ενώ αυτή η μικρή ανάπαυλα του δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν με μεγαλύτερες αντοχές. Το διάστημα της σύντομης φιλοξενίας, μπορεί να διαρκέσει από μερικές ημέρες μέχρι και μεγαλύτερο διάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες.

Με την υπηρεσία της φιλοξενίας  λίγων ημερών, δίνεται η δυνατότητα σε όλους όσοι φροντίζουν κάποιο οικείο τους πρόσωπο που το έχει ανάγκη, να απουσιάσουν για μερικές ημέρες (επαγγελματικοί λόγοι, ανάγκες ξεκούρασης και αποφόρτισης) και ταυτόχρονα να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες με ποιότητα φροντίδας και ασφάλειας, αλλά και ποιότητα ζωής.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, παρέχεται τόσο προγραμματισμένα, όσο και σε έκτακτες περιπτώσεις με στόχο να καλύψει ανάγκες που πιθανόν προκύψουν.

Για όσο διάστημα το πρόσωπο που χρειάζεται βοήθεια, φιλοξενηθεί στο χώρο του American Rest Home, το εκπαιδευμένο προσωπικό θα προσφέρει την απαιτούμενη φροντίδα και ταυτόχρονα θα αισθάνεται άνετα και οικεία. Παράλληλα, εσείς θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά για τη διαμονή του οικείου σας προσώπου, για για τις δραστηριότητες, τις αντιδράσεις του. Επίσης, θα έχετε τη δυνατότητα να μιλάτε μαζί του όποτε το επιθυμείτε.

Η επιλογή της σύντομης φιλοξενίας, δίνει επίσης τη δυνατότητα διερεύνησης του ενδεχομένου μετάβασης και προσαρμογής στο πρόγραμμα μόνιμης διαμονής. Με αυτό τον τρόπο εξάλλου, είναι πιο ομαλή η μετάβαση και ο οικείος σας θα αισθανθεί πιο άνετα.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων
American Rest Home στο Χολαργό, Αθήνα
210 6517485