Καθαριότητα

Βασικός άξονας και πρωταρχικός στόχος μας είναι η απόλυτη καθαριότητα των χώρων καθώς και η επιμέλεια των φιλοξενούμενων σε θέματα προσωπικής υγιεινής

Κύριο μέλημά μας είναι η καθαριότητα των χώρων μας, αλλά και η επιμελής φροντίδα των φιλοξενούμενων σε θέματα προσωπικής υγιεινής.

Βασικός άξονας και πρωταρχικός στόχος μας είναι η απόλυτη καθαριότητα των χώρων καθώς και η επιμέλεια των φιλοξενούμενων σε θέματα προσωπικής υγιεινής. Αισθανόμαστε όλοι μαζί ευχάριστα όταν οι άνθρωποι που έχουμε αναλάβει να περιποιούμαστε είναι καθαροί και αισθάνονται θαλπωρή.

Οι μη αυτοεξυπηρετούμενοι φιλοξενούμενοι λαμβάνουν από εμάς όλοι την απαιτούμενη φροντίδα σχετικά με την προσωπική υγιεινή. Με στόχο την άνεση του ασθενούς αλλά και την απόλυτη διατήρηση της αξιοπρέπειας του εργαζόμαστε χωρίς καμία έκπτωση και με πάθος.

Επιδεικνύουμε μεγάλη προσοχή στα θέματα της υγιεινής προς αποφυγή λοιμώξεων, δερματικών παθήσεων και κατακλίσεων. Σε φιλοξενούμενους που παρουσιάζουν προβλήματα ακράτειας, χρησιμοποιούνται υλικά ακράτειας (πάνες), τις οποίες αλλάζονται πολλές φορές την ημέρα και τη νύχτα.

Η απολύμανση, αποτελεί βασικό στοιχείο για την καθαριότητα του χώρου, η οποία επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικών νοσοκομειακών υλικών υψηλών προδιαγραφών, φιλικών προς το περιβάλλον. Τηρείται πρόγραμμα απεντόμωσης και απολύμανσης σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων
American Rest Home στο Χολαργό, Αθήνα
210 6517485