Νοσηλευτική φροντίδα

Στη μονάδα μας κάθε φιλοξενούμενος αντιμετωπίζεται ως μεμονωμένο άτομο, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Η νοσηλευτική φροντίδα στη μονάδα American Rest Home

Κάθε φιλοξενούμενος, αντιμετωπίζεται ως μεμονωμένο άτομο, ανάλογα με τις ανάγκες του. Ανταποκρινόμαστε με αγάπη στις επιθυμίες του με σεβασμό στην προσωπικότητά του. Το χαμόγελο, η θαλπωρή και η ανθρώπινη προσέγγιση από το προσωπικό της μονάδας μας, θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα από την πρώτη στιγμή.

Η κατεύθυνση του προσωπικού μας είναι τέτοια όπου και με βάση την καθημερινή επαφή με το νοσηλευτικό προσωπικό δημιουργούνται  σχέσεις εμπιστοσύνης και οικειότητας. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κλίμα στο χώρο να είναι ευχάριστο και οικογενειακό, βοηθώντας σημαντικά τους φιλοξενούμενους και κάνοντας πιο ευχάριστη τη διαμονή τους. Ειδικότερα για τους ηλικιωμένους που πάσχουν από άνοια, η σταθερότητα στο περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο.

Μετά από όλα τα χρόνια εμπειρίας, το εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και με την αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών ποιότητας η μονάδα μας, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των αγαπημένων σας. Η 24ωρη νοσηλευτική παρουσία και φροντίδα εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή διαμονή, σωστή και έγκαιρη χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής και τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων στην υγεία τους.

Στο American Rest Home πραγματοποιούνται απλές αλλά και σύνθετες νοσηλευτικές πράξεις όπως χορήγηση ενδοφλέβιων υγρών και αντιβιοτικών, περιποίηση κατακλίσεων, γαστροστομιών, τραυμάτων κ.ά. Με αυτό το τρόπο μπορεί να αποφευχθεί μια άσκοπη μετακίνηση στο νοσοκομείο.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων
American Rest Home στο Χολαργό, Αθήνα
210 6517485