Προβλήματα αναπνευστικού

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων American Rest Home, έχουμε την εμπειρία που απαιτείται για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των ασθενών με χρόνια προβλήματα αναπνευστικού. 

Αντιμετώπιση χρόνιων αναπνευστικών προβλημάτων

Πολλά προβλήματα του αναπνευστικού είναι χρόνια. Κάποια από τα χρόνια αναπνευστικά προβλήματα που αφορούν τις μεγαλύτερες ηλικίες είναι η χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια και το άσθμα. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν μια σειρά από συμπτώματα όπως η δύσπνοια, η συμφόρηση στο στήθος, ο βήχας, ο συριγμός και η ρηχή αναπνοή.

anapneystika-provlimata

Ανάμεσα στις βασικές αιτίες είναι το τσιγάρο, η ρύπανση του αέρα, διάφορες επαγγελματικές νόσοι, αυτοάνοσες καταστάσεις και άλλοι παράγοντες μπορεί να αποτελούν το αίτιο χρόνιας πνευμονοπάθειας. Βασικό στοιχείο για την καλή καθημερινότητα του ασθενή, αποτελεί η πιστή τήρηση της φαρμακευτικής αγωγής. 

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων American Rest Home, έχουμε την εμπειρία που απαιτείται για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των ασθενών με χρόνια προβλήματα αναπνευστικού. Η ιατρική και νοσηλευτική ομάδα, σε συνεργασία με τον φυσικοθεραπευτή μπορεί να σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης, αναπνευστικής φυσικοθεραπείας και οξυγονοθεραπείας που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της υποκείμενης νόσου.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων
American Rest Home στο Χολαργό, Αθήνα
210 6517485