Νόσος του Πάρκινσον

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων American Rest Home, η πολύχρονη εμπειρία με ασθενείς με κινητικά, νευρολογικά και εκφυλιστικά προβλήματα διασφαλίζουν μια σφαιρική προσέγγιση σε ασθενείς με τη νόσο του Πάρκινσον

Προσέγγιση ασθενών με νόσο του Πάρκινσον

Η νόσος του Parkinson είναι μια διαταραχή του εγκεφάλου που οδηγεί σε τρόμο (τρέμουλο) και δυσκολία στο περπάτημα, την κίνηση και τον προσανατολισμό.

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων American Rest Home, η πολύχρονη εμπειρία με ασθενείς με κινητικά, νευρολογικά και εκφυλιστικά προβλήματα διασφαλίζουν μια σφαιρική προσέγγιση σε ασθενείς με τη νόσο του Πάρκινσον.

Μεγάλη σημασία δίνεται στους χώρους, οι οποίοι είναι διαμορφωμένοι, με γνώμονα την ασφάλεια με τη χρήση αντιολισθητικών υλικών, χειρολαβών και ειδικών βοηθημάτων στα μπάνια και τις τουαλέτες.

Το νοσηλευτικό προσωπικό, διασφαλίζει την άνεση και την ασφαλή διαμονή, καθώς και την σωστή και έγκαιρη χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής. Η τακτική παρακολούθηση από τον ειδικό παθολόγο της μονάδας και η παρέμβαση του ειδικού νευρολόγου όταν χρειαστεί βοηθά στην συνεχή αξιολόγηση και αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της νόσου.

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων American Rest Home, μπορεί κάποιος να έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει φυσιοθεραπείες αλλά και απλές ασκήσεις στους διαδρόμους, τα μπαλκόνια και τον κήπο της μονάδας ή τη χρήση του στατικού ποδηλάτου.

Η ψυχολόγος της μονάδας δρα υποστηρικτικά και θεραπευτικά με τις ομαδικές ή και ατομικές παρεμβάσεις και ασκήσεις νοητικής και ψυχικής ενδυνάμωσης.

Το σπιτικό φαγητό, με αγνά προϊόντα προσφέρει μια ολοκληρωμένη δίαιτα με βάση τη μεσογειακή διατροφή.

Προβλήματα στην κατάποση μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη βοήθεια της λογοθεραπεύτριας και σε βαρύτερες καταστάσεις υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί γαστροστομία για τη διασφάλιση της ασφαλούς σίτισης των ασθενών με νόσο του Πάρκινσον.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων
American Rest Home στο Χολαργό, Αθήνα
210 6517485