Ιατρική φροντίδα

Η μονάδα American Rest Home διαθέτει ειδική παθολόγο με μεγάλη εμπειρία στα προβλήματα της τρίτης ηλικίας, για την ιατρική παρακολούθηση τους.

Ιατρική φροντίδα στη μονάδα American Rest Home

Όπως είναι φυσικό, η μονάδα American Rest Home δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην διατήρηση της καλής υγείας. Για το λόγο αυτό διαθέτει ειδική παθολόγο με μεγάλη εμπειρία στα προβλήματα της τρίτης ηλικίας, για την ιατρική παρακολούθηση τους.

Η ιατρός μας, επισκέπτεται και εξετάζει όλους τους περιθαλπόμενους σε τακτική βάση και εκτάκτως εάν παραστεί ανάγκη. Παράλληλα, φροντίζει για την τήρηση και ενημέρωση του ιατρικού φακέλου κάθε ασθενούς, ενώ σε συνεργασία με τις προϊστάμενες νοσηλεύτριες και τους υπόλοιπους φροντιστές καταρτίζει το κατάλληλο πλάνο θεραπείας για κάθε περιθαλπόμενο.

Όλες οι ανάγκες συνταγογράφησης φαρμάκων, καλύπτονται από τη γιατρό της μονάδας ηλεκτρονικά. 

Αν παραστεί ανάγκη για νοσηλεία, ο ιατρός αλλά και το προσωπικό της μονάδας θα συμβάλλουν στην μετάβαση του ηλικιωμένου σε νοσηλευτικό ίδρυμα, μετά και από συνεννόηση με τους οικείους του. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί, ότι αρκετές νοσηλευτικές και ιατρικές πράξεις, πραγματοποιούνται στο χώρο μας με σκοπό να αποφεύγεται αν είναι δυνατόν άσκοπη μετακίνηση των ασθενών.

iatriki-frontida

Εργαστήρια της περιοχής, παρέχουν δυνατότητα για εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες ή άλλες παρακλινικές εξετάσεις. Πολλές από αυτές τις εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο μας, ενώ εάν απαιτηθεί μετακίνηση, συνεργαζόμενα ιδιωτικά ασθενοφόρα μεταφέρουν τον ασθενή με χαμηλό κόστος στα ανάλογα εργαστήρια.

Η American Rest Home συνεργάζεται με την κλινική ΙΑΣΩ General του Χολαργού με ειδικές τιμές στους περιθαλπόμενους της.

Επίσης, στη μονάδα μας, συνεργαζόμαστε και με άλλες ειδικότητες γιατρών όπως: Καρδιολόγο, Νευρολόγο, Ψυχίατρο, Γαστρεντερολόγο, Ουρολόγο, Χειρουργό και Οδοντίατρο για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Οι συγγενείς μπορούν φυσικά να καλούν τον ιατρό της επιλογής τους εάν το επιθυμούν.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων
American Rest Home στο Χολαργό, Αθήνα
210 6517485