Ασφάλεια

Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, αντιολισθητικά πατώματα, χειρολαβές και ευρύχωρα μπάνια.

Ασφάλεια στους χώρους μας

Η ασφάλεια αποτελεί βασικό στοιχείο της παροχής υπηρεσιών του American Rest Home και σε αυτό το πεδίο, αισθανόμαστε πλήρως την αγωνία των συγγενών για τη διασφάλιση της ασφάλειας των δικών τους που μας έχουν εμπιστευτεί.

Με γνώμονα τα παραπάνω, εργαζόμαστε με συστηματικό τρόπο, ώστε να φροντίζουμε για την ασφάλεια των φιλοξενούμενων μας στο μέτρο που είναι δυνατό. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, αντιολισθητικά πατώματα, χειρολαβές και ευρύχωρα μπάνια.

Για να αποφύγουμε ανεπιθύμητη έξοδο ηλικιωμένου από το χώρο μας έχουν τοποθετηθεί ειδικά συστήματα που διακριτικά επιτυγχάνουν αυτό τον σκοπό, χώρις όμως να δίνουν το αίσθημα ενός ιδρύματος ή μιας κλινικής.

safety

Σε συνεννόηση με τους συγγενείς και σε ειδικές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται ειδικές ζώνες σε περίπτωση που υπάρχει φόβος ο ασθενής να πέσει από την καρέκλα. Όλα μας τα κρεβάτια έχουν πτυσσόμενα πλαϊνά κάγκελα αν χρειαστεί. 

Μέσα στις εγκαταστάσεις του American Rest Home βρίσκεται πλήρες φαρμακείο με φάρμακα και υλικά πρώτης ανάγκης τα οποία μπορούν να καλύψουν τα επείγοντα περιστατικά χωρίς αναγκαστικά τη διακομιδή σε νοσοκομείο αν δεν κριθεί αναγκαίο.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων
American Rest Home στο Χολαργό, Αθήνα
210 6517485