Ποιοι είμαστε

Η πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων American Rest Home λειτουργεί από το 1970.

Ιστορικό

Η πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων American Rest Home λειτουργεί από το 1970. Η εμπειρία που διαθέτει στο χώρο η ομάδα δημιουργίας της, αποτέλεσε το βασικό παράγοντα για την ίδρυση της μονάδας. Στόχος ήταν η ποιοτική κάλυψη του κενού που υπήρχε στις υπηρεσίες υγείας των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Αρμόδια για την αδειοδότηση, την εποπτεία αλλά και τη συνεχή αξιολόγηση της μονάδας μας είναι η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βόρειου Τομέα. Η μονάδα μας, απολαμβάνει άριστες κριτικές με αποτέλεσμα να αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στο χώρο. Είμαστε μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Εδώ θα βρείτε υψηλού επιπέδου νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα σε ένα φιλικό, ήρεμο και οικογενειακό περιβάλλον. Μέριμνά μας είναι η ασφάλεια, η άνεση και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Στο American Rest Home, αντιμετωπίζουμε τον κάθε περιθαλπόμενο με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό, έχοντας ως γνώμονα την ανάγκη του για εξατομικευμένη φροντίδα.

Η συσσωρευμένη εμπειρία όλων αυτών των χρόνων, η ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση, η προσοχή στη λεπτομέρεια και συνεχής επένδυση στη βελτίωση των υπηρεσιών, μας κατατάσσει σε υψηλή θέση στις προτιμήσεις των πελατών μας.

Φιλοσοφία – Όραμα

Η προσοχή και ο σεβασμός, αποτελούν βασικά στοιχεία στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων American Rest Home, καθώς με αυτό τον τρόπο, αντιμετωπίζουμε τον κάθε περιθαλπόμενο. Παράλληλα, με γνώμονα τις ανάγκες για εξατομικευμένη φροντίδα το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό προσφέρει 24ωρη φροντίδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό μας έχει την εμπειρία να ανταποκριθεί στις οργανικές και ψυχολογικές  ανάγκες, που συνδέονται με την τρίτη ηλικία. Λειτουργούμε σε συνεχή βάση προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης, οι οποίες βοηθούν στη διατήρηση και βελτιώση των ικανοτήτων των ηλικιωμένων.

Το όραμα μας είναι να διατηρούμε και να προωθούμε την ευημερία και την υγεία των ενοίκων μας, να αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες και ανάγκες τους, μέσω μιας σχέσης εμπιστοσύνης και να προσφέρουμε νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα βασισμένη στην έρευνα και την επιστημονική γνώση. Πιστεύουμε ότι οι περιθαλπόμενοι μας και οι συγγενείς τους θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι σχετικά με την πορεία της υγείας τους και να μετάχουν στη διαδικασία των αποφάσεων σχετικά με την παρεχόμενη φροντίδα με σεβασμό στις πεποιθήσεις και τις επιθυμίες τους.

Οι στόχοι μας

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων American Rest Home, στόχος μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερης ποιότητας φροντίδα μέσα σε ένα φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον. Μέριμνα μας είναι η ασφάλεια, η άνεση και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Επιδιώκουμε:

  • Σεβασμό στην προσωπικότητα του φιλοξενουμένου και παροχή ενός ασφαλούς και συνάμα σταθερού και άνετου περιβάλλοντος, όπου η ατομική φροντίδα και ο σεβασμός στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια είναι υψίστης σημασίας.
  • Παροχή ποιοτικής φροντίδας η οποία συνάδει με τις σωματικές, ψυχολογικές και κοινωνικές ανάγκες των περιθαλπομένων.
  • Ανακούφιση από τον πόνο και προώθηση της αίσθησης ευημερίας που αποτελεί βασικό στοιχείο για την πορεία των περιθαλπομένων.
  • Τόνωση και διατήρηση της σωματικής και νοητικής δραστηριότητας, καθώς και κοινωνική ευημερία.
  • Προσφορά στους περιθαλπόμενους μας το δικαίωμα στην προσωπική ανεξαρτησία και προσωπική επιλογή.
  • Παροχή εξαιρετικού επιπέδου φιλοξενίας και επιλογή στη διατροφή η οποία καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες, προωθώντας παράλληλα τη μεσογειακή υγιεινή διατροφή.
  • Ενθάρρυνση στη συμμετοχή των περιθαλπομένων αλλά και των οικείων ώστε να λαμβάνουν τις κατάλληλες αποφάσεις με στόχο την επίτευξη ρεαλιστικών στόχων.

Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων
American Rest Home στο Χολαργό, Αθήνα
210 6517485